Hoe vermogen kan verbinden

En dan zowel de lokale economie onderling, als die met de nationale en de internationale …
Ambassador Vermogensbeheer deed dat vanmiddag in Het Theater, alwaar algemeen directeur Erik Nugteren en zijn collega’s aan zo’n 60 geïnteresseerden antwoord gaven op vragen als hoe heeft Ambassador het afgelopen jaar voor de in beheer gegeven vermogens gepresteerd, wat zijn nu goede beleggingen, hoe zit het met de inflatie, blijft er nog wat van uw vermogen over, wat kunt u verwachten, enz. Kortom, allemaal vragen die een belegger samenvat in die ene kernvraag: Where is the ‘value’? Ook volgende week woensdag – wel even aanmelden. Dan eveneens met afsluitende borrel.
ambass1 - 1

ambass2 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s