Charlotte doet NYC Marathon voor Danique

Danique werd half oktober 2018 in het Prinses Maxima Centrum gediagnosticeerd met AAL (leukemie). Twee jaar is ze behandeld, ze is nu ‘schoon’.
In november 2019 wilde Charlotte Warmink in het kader van Run for Kika de New York Marathon gaan doen, maar doordat Danique vijf dagen voor vertrek haar beentje brak kon ze niet weg. Daarna kwam in 2020 en 2021 corona. Nu eindelijk na drie jaar gaat ze de 42,2 km hollen en  de medaille voor Danique ophalen, want dat heeft ze in 2019 haar dochter beloofd.
Charlotte holt niet alleen voor Danique – via Run for Kika zijn er velen die ook in andere marathons hollen om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat alle kindjes die geconfronteerd worden met deze oneerlijke en vreselijke ziekte ooit weer zorgeloos kunnen dansen, huppelen, springen en lachen – zoals Danique dat nu weer doet. Doneren kan HIER.
Schermafbeelding 2022-11-02 om 15.33.50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s