Braak bij de bijen

Helaas is ons clubhuis opnieuw doelwit geweest van inbrekers en zijn er vernielingen aangebracht.
Op 11 januari j.l  is er aan het einde van de ochtend geconstateerd dat er ingebroken is in het clubhuis van de Imkersvereniging Imkers Gooi & Eemland op Steegland. Daarbij is de toegangsdeur beschadigd. We zouden het sportief vinden van de dader of daders dat zij zich bekend maken, want als je nieuwsgierig bent hoe het clubhuis er van binnen uitziet, kun je gewoon op een zaterdagmorgen een keer op de koffie komen. Voor een eventueel volgende poging tot inbraak laten we alvast weten dat er geen honing, geld of andere waardevolle spullen in het clubhuis te vinden zijn en dat forceren en beschadigen van de toegangsdeur niet de manier is om binnen te komen kijken.
Er is aangifte gedaan bij de politie.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s