Hoi

‘En wíj willen meer hondenhaken, méér hondenhaken, méér hóndenháken! En dan graag wel op een aparte plaats, dus niet weggefrommeld tussen planten en fietsenrekken. Het liefste hebben we natuurlijk een eigen HWT – Honden Wachtterreintje. Dat kan door bijvoorbeeld de tuin van het buurhuis niet te verparkeerplaatsen, maar gewoon tuin te laten. Hebben wij, net zoals onze baasjes, ook extra beleving en meer ruimte. Amendementje! Hartelijke groet, Blafschap het Oude Dorp.’
hoi - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s