Bevrijdingsdagen met op 5 mei …

… niets. Dat wekt bij menigeen bevreemding en vragen op. Begin van dit jaar was er sprake van dat de BEL-Veteranendag (dit jaar in Blaricum aan de beurt om die te organiseren) onderdeel zou zijn van de Blaricumse Bevrijdingsdagen. Bijna logisch, qua (te delen) kosten slim ook. Maar ‘ergens in het ambtenarenapparaat’ is in het voorjaar besloten om dat toch maar niet te doen. Gemiste kans. Maar goed, morgen rond 14:30 uur komen de legervoertuigen en ’s avonds is er music, dance and swing. En wie weet …
tent5mei - 1

2 gedachten over “Bevrijdingsdagen met op 5 mei …

  1. Nou, ik heb de legerschaar kunnen bekijken. Reden vóór half drie over de Schapendrift vanaf de Meentzoom. Herkenning van veel voertuigen want in 1945 zaten Canadezen in de AEG fabriek in Amsrerdam! De buurtkinderen waren daar veel te vinden want we kregen kauwgom, snoep etc en zagen andere auto’s dan de overvalwagens, motoren enz.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s