Padel in town

Bij BLTC In Between aan het Hendrik Smitlaantje 4 wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van vier indoor padelbanen. De Babolat Panorama padelbanen zijn vanaf nu bespeelbaar

Wat is padel? Padel staat voor spektakel! Voor zowel spelers als toeschouwers is het genieten van deze actieve, dynamische en laagdrempelige sport. Het is een combinatie van verschillende racketsporten en je speelt altijd dubbelspel, dus twee tegen twee. Het speelveld is een kruising tussen een tennis- en squashbaan. Het spel wordt gespeeld volgens de tennisregels, met als belangrijkste verschil dat je de bal ook via de wanden mag spelen. Het is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel. Juist daardoor is het dus een sport die gemakkelijk te leren is door jong en oud.

Naast de vier binnenbanen zullen er op korte termijn ook buiten vier padelbanen worden aangelegd. Daarvoor zullen twee gravel tennisbanen verdwijnen. Het BLTC-complex zal dan bestaan uit acht padelbanen, acht gravelbanen en twee indoor tennisbanen, waardoor er een mooie mix van tennis en padel zal worden geboden.padel2 - 1

padel1 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s