Global thinking, local doing

Dorpsgenoot Eduard Schaepman (CEO van Regus, global marktleider op het gebied van mobiele werkplekoplossingen) besprak vanochtend met interieurontwerpers van AbrahamsCrielaers de indeling en inrichting van het Regus Business Centre Laren (Plein 1945, in het voormalige politiebureau) dat per 1 mei open gaat. Bijzonder is dat het Centre ook een aantal ondersteunende diensten (horeca, IT) van wereldnaam en -faam gaat aanbieden en dat de gehele opbouw en bemanning zo veel mogelijk zal worden gedaan met locals – mensen en bedrijven uit Blaricum en Laren.

4 gedachten over “Global thinking, local doing

  1. Klinkt goed; ik kom zeker kijken of ik van de diensten van het Business Centre gebruik kan gaan maken, als Larinese kleine ondernemer / ZZP’er! Fijn idee om in de eigen woon- en leefomgeving nu ook over een mobiele werkplek buiten de huiselijke drukte te kunnen beschikken. Ik sluit me overigens aan bij het commentaar van Ron.:)

  2. Inmiddels ben ik wezen kijken -en heb meteen een huurcontract getekend voor een kleine eenpersoonskantoorruimte!

    Het wordt een mooi centrum, met een Starbucks-counter, mogelijk een kleine Apple store, een mini-sport faciliteit en een lunchgelegenheid (met terras aan tuinzijde) die verzorgd wordt door ‘Rust Wat’ -en dat tegen aanmerkelijk lagere prijzen dan op bijvoorbeeld een ouderwets kantorenpark buiten de bebouwde kom als Gooimeer-Noord, met mobiele flexplekken inclusief opbergkast voor maar 250 euro per maand.
    De plekken gaan als warme broodjes over de toonbank, dus ik heb meteen ingetekend voor de plek die ik het liefste wil.

    Als je mijn berichtje leest denk je misschien meteen aan betaalde reclame, maar ik heb echt geen enkele zakelijke link met Regus. 🙂

Geef een reactie