Meer geluk gewoon met klank en toon

Stichting de Droomboom kreeg vandaag van een dame uit Laren een mooie en nuttige donatie: een piano. Voor autistische kinderen kan muziek (maken) een heel goed middel zijn om te communiceren en gevoelens te uiten. De Fa. Banis uit Bussum heeft de piano gratis afgeleverd en ook een pianostemmer zal binnenkort zijn vaardigheden om niet aanwenden.

2 gedachten over “Meer geluk gewoon met klank en toon

  1. Wat een vriendelijk gebaar van deze dame en wat aardig van de fa. banis dat ze de piano zonder kosten hebben willen afleveren. Hulde voor deze mensen. De kindjes zullen er zeker weten veel plezier aan beleven.

  2. We bedanken de dame voor de piano, ze is van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen om kennis te maken met onze kleine pianisten.
    En natuurlijk bedanken we de firma Banis voor de verhuizing en ’t Oog voor de prachtige foto’s.

Geef een reactie