Volg mij – polderwaarts!

Stichtseweg/Randweg.

Een gedachte over “Volg mij – polderwaarts!

 1. “De pa-a-aden op, de la-a-anen in, -en- het ro-de stoplicht heeft geen zin…”

  Dat is dan 65 Euri per persoon in Nederland – anno 2012. Kassa! Ik tel even snel 21 man / vrouw, dus tel uit je winst!
  Of toont de foto ons (als toeschouwers) nu even niet de aanwezige verkeersbrigadier / politieagent / verkeersregelaar die voor dit montere gezelschap al het kruisende verkeer een stopteken heeft gegeven?

  Het is natuurlijk geweldig dat de getoonde senioren serieus aan hun gezondheid werken; bravo!
  De domper ligt in het feit dat er op deze afbeelding wellicht massaal door rood wordt gelopen; jammer…

  (Hoofdschuddend:) “Die oudjes van tegenwoordig… gutto-gutto-gut nou toch; wat een verloedering.” Vroeger stonden ze gewoon met een druppel aan hun neus en met een wandelstok (wie kent ‘m nog?) in de hand een beetje onzeker uit hun ooghoeken te kijken tot er een klaar-over of een padvinder kwam aanhollen om de ouden-van-dagen fluks een handje te helpen bij het oversteken. Dat waren nog eens tijden. Maar ja, Blaricum had toen natuurlijk ook nog helemaal geen verkeerslichten nodig om de boel een beetje veilig te kunnen houden… Men hield zich gewoon aan de verkeersregels…

  Met vriendelijke groet,

Geef een reactie