Tikkie slim, beetje meer dom

Koningin Emmalaan/Oranje Nassaulaan: na handhaving in het kader van het gemeentelijke bermenbeleid waren vorig jaar ook hier paaltjes verwijderd. Tot verbazing van de mannen van de Buitendienst zijn daar na verloop van tijd 22 wel heel herkenbare palen voor in de plaats gekomen – exact dezelfde die de gemeente wél mag plaatsen … – beetje slim, maar toch ook net iets dommer, want de Buitendienst weet heel precies waar palen mogen staan en waar niet. Kortom: een geldkostende handhavingsprocedure is wederom opgestart en deze illegale slimdompalen zijn binnenkort weer weg.

Een gedachte over “Tikkie slim, beetje meer dom

  1. Aangezien ik niet verwacht dat de bewoners zelf op een zaterdagmorgen die ‘azobeetjes’ geplaatst hebben, zie ik de gang van zaken al helemaal voor me. Je huurt gewoon een tuinbedrijf. Wellicht dat de werklui nog wat tegen zullen sputteren van ‘ja, maar dit is uw tuin toch niet meer’, maar je roept gewoon dat je daar maling aan hebt en of ze maar aan de gang willen gaan Aan het eind van de dag trek je je portemonnee en betaal je de jongens zwart met een tientje extra voor een kratje bier…

Geef een reactie