Oog op Blaricum

9 april 2012

Angst keert zich in hoop

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 17:54

Marlen van Dop heeft met het keramiek Licht als het donker is … volgens de bezoekers van de Levensstaties het mooiste de haar gegeven opdracht verbeeld. Ze ontving hiervoor uit handen van voorzitter Mariëtte Gillis van het Gemeenschapsfonds de Publieksprijs, een onbeperkt diner voor twee bij Restaurant Bellevue. Een voorzichtige schatting van de zijde van de organisatie leverde een tevredenstellend bezoekersaantal van 1500 personen op plus één keutelaartje, waarvan de uitstoot direct na deponering door de prijzenswaardige bazin met en in een plastic zakje werd verwijderd.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: