6 gedachten over “Wereld-site

  1. In ieder geval van 4 mensen vanuit Belgie:) Blijven topfoto’s en we blijven graag bij over wat er in het dorp gebeurd.
    “Thuis maar toch even weg”

  2. hallo oog,n.a.v.bovenstaande heb ik al eens eerder gedacht of het leuk zou zijn om eens te onderzoeken,wat voor geemigreerde of in het buitenland werkende blaricumers regelmatig “het oog”bezoeken. Ik weet bijv. dat mijn oude maatje uit de 50e jaren nu wonend in Australie op mijn tip/ advies wekelijks “het Oog ” Site bezoekt om zo op de hoogte te blijven van het Blaricumse” Wel en Wee” is maar n ideetje

  3. Ook vanuit Riyadh, Saoedi Arabië, is het elke keer weer genieten van de mooie foto’s van Blaricum. Het leidt ertoe dat ik op de hoogte blijf van hetgeen zich in Blaricum afspeelt. Bij iedere thuiskomst is het dan niet “zo nieuw”.
    Ga vooral zo door!! Een hele leuke website.

  4. En ook vanuit Canada kijkt deze oud Blaricumer regelmatig naar deze site. Leuk om je oude stekjes terug te zien en oude dorps genoten.

  5. En hier is nog een fan op Kreta. Al 30 jaar weg uit Blaricum, maar het dankzij Oog kan ik af en toe meekijken en dat is leuk!

  6. Ook vanuit de Verenigde Arabische Emiraten wordt geregeld op de site gegluurd! Inmiddels bijna 4 jaar in Dubai maar het is heerlijk om nog wat van het thuisgevoel mee te krijgen. Ga zo door! 🙂

Geef een reactie