Oog op Blaricum

6 december 2016

Nog één! En wat ‘logica’

Filed under: kwesties,nieuws,verkeer — Oog op Blaricum @ 16:30

De gemeente heeft toch nog een mogelijkheid gevonden om het aanzicht van het centrum van Blaricum-Dorp verder te verpesten.
En daar zit nog een fijn stukje ‘logica’ aan vast – kijk even onder deze foto.

Het Achterom is verboden in te rijden (zie bord rechts) – toch maar strepen en borden om de blauwe zone aan te geven. Waarom?

Voor dat kleine stukje Achterom van circa 10 meter? Of vanuit de gedachte dat als parkeerders aan de andere kant van het AH-terrein weer wegrijden en dan de Burgemeester Heerschopweg opgaan, zij dan ‘kunnen weten’ weer in die blauwe zone te zijn? Terwijl ze dus op het AH-terrein zijn doodgegooid met allerlei afwijkende regeltjes (maximaal 1 uur parkeren, alleen voor AH-klanten) en niet-rechtsgeldige borden (‘wegsleepregeling’) en aanduidingen (‘art. 461’)? Plus altijd haast hebben, boodschappenlijstjes kwijt zijn, de schijn moeten ophouden hun kids onder controle te hebben, zes telefoontjes krijgen van vriendinnen die ook niet weten wat ze moeten eten en het nummer van de gemeenschappelijke psycholoog kwijt zijn, enz. enz. Die worden dus geacht te weten dat ze ooit op het Achterom over een blauwe streep zijn gereden?

Overigens gaat het gerucht dat AH eieren voor z’n omzetmiljoentjes heeft gekozen en zijn parkeerplaatsen weer blauw gaat maken, de max. parkeertijd gaat veranderen naar 1,5 uur en de gehele RVV voor de eigen parkeerplaatsen zal laten gelden, dus inclusief BOA-toezicht en -handhaving.

Wat een fenomenaal slingerbeleid!

U zit nu toch niet te lachen, hè?!

1 Comment »

  1. Natuurlijk zit ik te lachen! En het is zo dom! En zo lelijk en onnodig!

    Comment by Marianne Brugman-Dert — 6 december 2016 @ 18:11 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: