Gezwets over LED’s

Recent waren er publicaties over nieuwe LED-straatverlichting in onder andere de Bijvanck. Wethouder Boersen mocht ook wat zeggen – in een persbericht valt te lezen: ‘Bij openbare verlichting gaat het niet over licht alleen, maar juist ook over thema’s als leefbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Het is dan ook belangrijk dat we de verlichting goed voor onze inwoners regelen.’ Naar verluidt gaat een en ander een tonnetje of zes kosten.

Herlees het laatste persbericht-zinnetje nog even. Jammer dat wethouder Boersen het maar niet voor elkaar krijgt om in Blaricum-Dorp (Mosselweg) en Blaricum-Crailo (onder andere de Koningin Wilhelminalaan) de vervanging van de oude lantaarnpalen af te ronden. Waarmee begonnen is in … 2008. Werpt een vreemd licht op de prioriteiten … en op de bestuurskracht(eloosheid).

Mosselweg

Koningin Wilhelminalaan

Geef een reactie