Toegang dicht – verder lopen of op terrein parkeren

Tergooiziekenhuis: de in-/uitgang voor voetgangers en fietsers aan de Prins Hendriklaan is afgesloten. Er is een nieuwe toegang gemaakt om de hoek, aan de Rijksstraatweg. De verandering zou het gevolg zijn van klachten van aanwonenden van de straten aan de overkant over parkerende ziekenhuisbezoekers. Die moeten nu verder lopen – of ‘gewoon’ parkeren op het terrein van Tergooi.

7 gedachten over “Toegang dicht – verder lopen of op terrein parkeren

  1. Ook als fietser ben je hier dus de dupe van ,moet je eerst de stalling voorbij rijden om dan als nog je fiets in het fietsen rek te plaatsen.waarom doen die mensen zo moeilijk???

  2. Buiten het ongemak voor de fietsers die vanuit Blaricum en Huizen komen, betekent ook voor de mensen die met openbaar vervoer reizen een heel stuk omlopen om bij het ziekenhuis te komen. Het is toch ongelofelijk dat een paar inwoners van dit dorpsdeel van Blaricum dit voor elkaar krijgen. Heeft de directie van het ziekenhuis haar oren laten hangen naar omwonenden? Zijn die belangrijker dan de bereikbaarheid voor de bezoekers van het ziekenhuis? Als je dat doet, ben je echt ziek.

    Oog: er schijnt aan de Rijksstraatweg (om de hoek bij de bushalte) een nieuwe ingang voor voetgangers/fietsers te zijn gemaakt – dan nog …

  3. Je zou verwachten dat je als ziekenhuis alles doet om gezond gedrag te stimuleren. Dat betekent dat je de toegankelijkheid van je ziekenhuis optimaliseert voor mensen die op verantwoorde wijze met het milieu en hun eigen lichaam om springen, de fietsers en voetgangers, Daar lijkt deze actie niet op.

  4. Waarom geen paaltjes neerzetten op de plekken waar men met de auto parkeert! Of is dat ook een doorn in het oog van de bewoners!!!!!

    1. Bewoners Koningin Emmalaan hebben struiken met doorns in de bermstrook voor hun huizen geplant, want geparkeerde auto’s is hun een doorn in het oog.Men mag daar gewoon parkeren is openbare weg!

Geef een reactie