Wimmy – weet u het nog … – en nou dit!

Zo was het dus in 2013 (hier het hele verhaal) – en nu …
wimmyverkocht

… heeft Wimmy Hu The Red Sun in Blaricum teruggekocht!

Kom je het met me vieren en nog 1x eten in deze laatste week (31-01 t/m 04-02) in de oude setting? Want maandag 06-02 start de grootschalige verbouwing voor de vernieuwde THE RED SUN! Ik kijk er enorm naar uit, om jullie na 3 jaar weer te mogen bedienen en verwelkomen. Een beetje zenuwachtig, want ik 3 jaar lang geen dienblad meer vastgehouden..

THE RED SUN. Voor mij was het niet zomaar een bedrijf of restaurant, het was mijn hele leven. De motivator die in 2005 mij het vertrouwen gaf door tegen mij te zeggen “Je kan het, meissie!”, ben ik eeuwig dankbaar! Voor altijd draag ik hem mee in mijn hart, ook bij deze verrassende terugkeer naar mijn ‘thuis’.

THE RED SUN is opgericht ruim 11 jaar geleden. Ik had een visie en ontwikkelde met veel passie een vooruitstrevend concept op gebied van de Aziatische keuken. Ik had niet durven dromen, dat ‘mijn sushitoko’ zoveel succes zou oogsten. Vanaf dag één was het keihard werken, 100-urige werkweken waren eerder regelmaat, dan uitzondering. Maar ik deed het ruim 8 jaar lang met enorm veel bezieling en plezier. Als de dag van gisteren herinner ik me, hoe ik ben begonnen en dat we met de hand het plafond aan het schilderen waren voor de opening in 2005. Zoveel dierbare en memorabele momenten, gewoonweg teveel om op te noemen. Op mijn 40ste in 2013 kwam er een kans voorbij om THE RED SUN te verkopen voor verdere expansie. Vanwege mijn liefde voor de zaak was het erg moeilijk om het los te laten. Maar toch heb ik na de verkoop kunnen genieten van mijn 3- jarige sabbatical, waarin ik veel heb kunnen reizen. Gaandeweg deed ik zoveel inspiratie op, dat er op horecagebied nieuwe ideeën ontstonden. Na het tweede jaar begon het toch weer te kriebelen, het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat resulteerde in een prestigieus nieuw horecaproject in Laren, waar ik vorig jaar aan ben begonnen met mijn man Pieter. We zijn er volop aan het bouwen en het gaat voorspoedig. En toen volgde er eind vorig jaar een verassende wending, THE RED SUN kwam weer op mijn pad. Heel lang hoefde ik er niet over na te denken, dat zal je begrijpen..

INTRODUCTIE THE RED SUN 2.0 MEDIO APRIL
Per vandaag, dinsdag 31 januari, is THE RED SUN (het restaurant in Blaricum en de merknaam) weer terug in mijn handen. We zullen alleen deze week nog doordraaien in de oude setting en vanaf maandag 6 februari gaan we tijdelijk de deuren sluiten voor een complete transformatie. Niet alleen het interieur zal onder handen genomen worden, ook staat THE RED SUN 2.0 voor een spannende doorontwikkelde menu- en wijn/sakekaart, maar met behoud van de fameuze THE RED SUN classics. De vernieuwde THE RED SUN zal net als in 2005 vooruitstrevend zijn, maar volgens de standaarden van 2017.

‘Ik ben gegroeid en heb me verder ontwikkeld sinds de oprichting van THE RED SUN, maar dat is de maatschappij en daarmee de gast ook. De vernieuwde THE RED SUN wil wederom verbluffen en de huidige verwachtingen overtreffen. Net als bijna twaalf jaar geleden bij de allereerste opening, maar dan in een nieuwe tijd. Mijn handen jeuken, ik kan niet wachten!’ – THE RED SUN oprichtster Wimmy Hu

Met deze herovername komt de focus alleen op THE RED SUN in Blaricum te liggen en daarom zal per 1 april 2017 in Amsterdam, THE RED SUN definitief van de gevel verdwijnen. Het zal verder gaan onder een aparte naam, los van de ‘Wimmy Hu Horecagroep’.

Een gedachte over “Wimmy – weet u het nog … – en nou dit!

Geef een reactie