Oog op Blaricum

5 juli 2017

VVD-voorvrouw vertrekt

Filed under: mensen,politiek,veranderingen — Oog op Blaricum @ 09:40

Rosmarijn Boender, fractievoorzitter van de VVD, heeft gisterenavond afscheid genomen als raadslid. Ze verhuist met gezin naar Hattem. Of ze daar politiek actief gaat worden, weet ze nog niet. ‘Eerst maar de verhuizing.’ Met haar vertrek en het aantreden van haar opvolger in september zal de lokale VVD-fractie sinds de verkiezingen van 2014 volledig zijn vernieuwd … Ofschoon: de mogelijkheid bestaat dat raadslid-(en-wethouder-hier-en-in-Wijde Meren)-van-toen Peter Smit terugkeert – hij staat immers tamelijk hoog op de kandidatenlijst. Van Smit is bekend dat hij een groot voorstander is van levendige dorpskernen in sterke bestuursstructuren en de blauwe zone een uitgesproken uiting van nutteloze symboolpolitiek vindt

1 Comment »

  1. Anneke Le Coultre-Foest op de lijst? ’t Moet niet gekker worden…

    Oog: beetje domme reactie voor iemand met stemrecht

    Comment by Daan Vos — 5 juli 2017 @ 20:48 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: