Oog op Blaricum

27 augustus 2017

BVV-gate (12): reacties van de raadsfracties op onrechtmatige geheimhouding door College

Filed under: bestuur,kwesties,politiek — Oog op Blaricum @ 13:02

Nadat begin juli duidelijk was geworden dat er bij de overeenkomst tussen gemeente en BVV helemaal geen sprake meer was geheimhouding (en ook niet van vertrouwelijkheid), was het natuurlijk logisch dat de zes raadsfracties publiekelijk – richting hun eigen kiezers en mogelijk aanstaande nieuwe kiezers – duidelijke reacties zouden geven – die recht zouden doen aan dualisme, representatieve democratie, transparantie, vertrouwen en geloofwaardigheid.

Die reacties staan hieronder.
reacraad

 

2 Comments »

  1. Ondanks politiek zomerreces zal er heus wel wat gebeuren. Ik (‘zelf ook nieuwsgierig’) neem aan dat er een (risico-)afweging is om niet eigenstandig de geheime stukken te openbaren. Volgens mij is VVD steeds duidelijk geweest: gunt BVV’31, net als alle andere sportverenigingen, het beste. Sport vind ik zelf belangrijk maar wel: gelijke monniken; gelijke kappen (elke sporter is mij wat dat betreft even lief).
    Alles wel volgens zorgvuldig bestuurlijk proces: http://www.vvd-blaricum.nl/nieuws/coalitie-hvbdbpcda-houdt-juridische-dichttimmering-kunstgrasdeal-graag-geheim/

    Comment by Peter Smit — 27 augustus 2017 @ 13:17 | Beantwoorden

  2. Even de historie bekijken? Ik heb wel degelijk gereageerd en ben met een motie van wantrouwen bezig. Mocht er voor de komende raadsvergadering geen openheid van zaken gegeven dan wordt ingediend. Ook aangekondigd in de ,, Gooi en Eemlander!

    Comment by Rob Bruintjes — 27 augustus 2017 @ 13:41 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: