Halbe weg – probleem nog lang niet voorbij voor Rutte

2 gedachten over “Halbe weg – probleem nog lang niet voorbij voor Rutte

  1. Goed geschreven, geheel mee eens.

    In de geopolitieke context is deze affaire echter nog vele malen erger en gevaarlijker dan het kabinet en de MSM de burger willen laten geloven. De affaire staat namelijk niet op zichzelf, maar kan beredeneerd worden als zijnde een logisch uitvloeisel van neoconservatieve retoriek in en rond Capitol Hill die achtereenvolgende kabinetten en diverse Tweede Kamerleden menen te moeten overnemen.
    Kijk en luister naar het volgende gesprek met emeritus hoogleraar Kees van der Pijl. Degene die daarvoor geen tijd kan of wil vrijmaken, adviseer ik om in ieder geval toch de moeite te nemen de onder de video geplaatste samenvatting te lezen. De boodschap van Van der Pijl, die de zoveelste bevestiging vormt van hetgeen mij via diverse andere kanalen al veel eerder bereikt heeft, verontrust mij zeer.

    Momenteel beraad ik mij erop hoe ik dit gesprek onder de aandacht van politiek Den Haag kan brengen, zodanig, dat het niet in een electronische bureaula verdwijnt.

  2. Schijnheiligheid is ook een emotie en van deze emotie bedienen politieke verantwoordelijken zichzeif .Wie kijkt daar doorheen ? Weinigen . Het MH-17 ongeluk is zeer triest . 4 dagen voor het ongeluk werden vliegtuigorganisaties en regeringen in internationaal verband gewaarschuwd niet langer routes boven Oekraine te gebruiken wegens het toenmalige wederzijdse oorlogsgeweld .Economische overwegingen , geen veilige en dus langere route ,was de keuze van Nederland . Reaktie van Maria Piel .

Geef een reactie