Koninklijke onderscheiding voor Simone Kleinsma

Vanmiddag is mevrouw S. de Graef-Kleinsma benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Zij krijgt de onderscheiding vanwege haar grote betekenis voor de Nederlandse toneel-, musical- en televisiewereld. Zij weet met haar intense rolvertolking het publiek te raken. Er is veel waardering voor haar professionaliteit en de manier waarop zij jonge acteurs begeleidt. Ook zet mevrouw de Graef-Kleinsma (hierna: Simone Kleinsma) zich al jaren belangeloos in voor diverse goede doelen.

Burgemeester Joan de Zwart-Bloch heeft de onderscheiding en de bijbehorende versierselen zondag in het DeLaMar theater uitgereikt na de feestelijke voorstelling ter gelegenheid van het eenjarig jubileum van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, waarin Simone Kleinsma de titelrol speelt.

Een gedachte over “Koninklijke onderscheiding voor Simone Kleinsma

  1. Officier nog wel, en dat allemaal vanwege haar vrijwillige inzet, knap hoor. De meeste vrijwilligers worden “slechts” lid van dezelfde orde.

    Oog: er zijn nog meer kwalificaties

Geef een reactie