Van der Staaij

Fractierukker Farizeeër van der Staaij van de helaas nog steeds niet verboden SGP heeft uit volle borst en een klaarblijkelijk ontwrichte Gods-overtuiging zijn spasmodische krabbel gezet onder de zogenaamde Nashville-verklaring. Dit document is bedoeld om weerwerk te leveren tegen de ‘enorme homo-lobby in de samenleving’. Waardoor er een orthodox-christelijk en Mein Kampf-achtig gedrocht is ontstaan waarin een ieder die niet voldoet aan het één man-één vrouw huwelijksmodel in feite wordt gedegradeerd tot minderwaardig en ziek.

Ofwel: alle lesbo’s, homo’s, transgenders, bi’s, poly’s enzovoort zijn door Van der Staaij met een zwierige pennenstreek verklaard tot minderrangs mens.

Het OM doet onderzoek naar het strafrechtelijke aspect hiervan. Dat onderzoek hoeft niet langer dan één tel te duren, vinden wij.

Wij hebben een goed geheugen. Wij weten dat Van der Staaij wel vaker als een soort Gollem zijn Gods zetel opkruipt en dan – kennelijk in de hoop dat een deeltje van het volk even het verschil niet ziet tussen hem en Hem – teksten eruit spuit waarbij de Bijbel maar een duf romannetje is.

Zo oreerde Van der Staaij in 2012 dat verkrachting als oorlogsdaad veel minder snel tot zwangerschap leidt dan bij ‘de daad uit liefde’.
En dat het probleem dus wel meeviel … Wetenschappelijk bewezen, en zo. NRC en vele anderen ramden hem vierkant de grond in.

U gelooft het niet? Lees hier. Zelfs hier in Blaricum hing zijn gif wekenlang te kijk.

Dat zo’n engerd jarenlang in de politiek kan blijven rondvuilen … Toch weer een mooi voorbeeld van de Nederlandse wegkijkerij, de collectieve plezierig uitkomende vergeetachtigheid, het gedogen van de PKN-tulpen-imams met het frisse gelaat en de zalvende draadnagelstemgeluiden – hoe beschamend voor elke Nederlander, deze politicus (…) met zijn Middeleeuwse hersensachtigheid. Hoe beschadigend.

Dat het nu op social media regent van de christenen die zich schamen christen te zijn … – wij begrijpen het.

Dat er door Van der Staaij en zijn mede-ondertekenaars nu vele leden van de LBHT-gemeenschap weer voorzichtiger, terughoudender, angstiger en zelfs wanhopiger zijn geworden, kunnen we beredeneren – maar volstrekt niet accepteren.

///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s