Bomen komen terug

De Eerste Molenweg krijgt haar bomen terug!
Na een zeer uitvoerig buurtparticipatietraject – en ondanks bestuurlijk gedraai, gelieg, tussentijdse en eenzijdige verandering van spelregels, wethouderlijke excuses, een duurbetaald niet-terugplant-advies dat zittende een bijeenkomst met aller instemming de kliko in ging en uiteindelijk de conclusie dat de kap van 2016 in feite niet nodig is geweest – komen de bomen terug. Geen gele hesjes, maar wel een mooi voorbeeld van een buurt die vast blijft houden aan recht en gezond verstand en daarmee rechtvaardigheid, leefbaarheid en behoud/herstel van karakter en straatbeeld heeft afgedwongen.

Een gedachte over “Bomen komen terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s