D66 doet bakkie ‘troost’

Le Coultredreef, 11 uur: D66 zette op de parkeerplaats halverwege de dreef een pop-up koffie- en theekar neer en nodigde de Verbinding-werkgroep uit. Reden: het initiatief van deze werkgroep om de verbinding tussen Dorp en Bijvanck/Meent in meerdere opzichten te verbeteren, is onlangs door de gemeenteraad om zeep geholpen. Als alternatief voor de bekende Valentijnstaart (blijk van waardering van politieke partijen voor constructieve maatschappelijke initiatieven) nam D66 het initiatief de werkgroep een bakkie ‘troost’ met bijbehorende lekkernijen aan te bieden. En passant bleek dat de locatie in kwestie een prima stek is om er een bescheiden koffie- en theehuisje te realiseren. Als een soort sociale sluis zeg maar … die dan wél wordt gebruikt – en minder kost.

Geef een reactie