2 gedachten over “Nieuw onderdeel Kermisweek!

  1. Oog is kennelijk niet op de hoogte van wat nou eigenlijk de verschillende bezoekersgroepen zijn op de zaterdagavond voor de kermis. Naar het vuurwerk gaan voornamelijk ‘nieuwe Blaricummers’ met kids en overvolle picknickmanden, alsmede pas gepensioneerde echtparen met hun ANWB-regenjacks. Beide groepen gaan na afloop braaf naar huis. De eerste groep trekt thuis nog een flesje open, al dan niet met vrinden.
    De kroegtijgers zijn om 22.00 uur al op de Eemnesserweg (Tak) of de Torenlaan (Moeke) te vinden en horen slechts in de verte de knallen van het vuurwerk. Zij zijn helemaal niet geinteresseerd in die boerendorpse aangelegenheid. Die zijn er om een partner te scoren of om aan hun netwerk te bouwen.

    Oog: u komt kennelijk niet echt van hier

Geef een reactie