Kerstconsnert

Daarvoor bent u op donderdag 12 december a.s. vanaf 18:30 welkom bij de Dorpskerk. Het concert is binnen maar de catering is buiten; warm aankleden dus! Na de inloop (met drankjes) begint om 19:30 het eerste deel van het concert. Op het programma staat mooie kwartetmuziek van Mozart, Schubert, Rachmaninov en Borodin. De uitvoerenden zijn violist Sascha Maisky, altvioliste Lyda Chen Argerich, cellist Aleksandr Khramouchin en een ‘mystery guest’…). In de pauze wordt de snert geserveerd en na het tweede concertdeel is er nog een naborrel. Einde rond 22:30 uur. De kaarten zijn ‘all in’ en kosten € 49,50 (vanaf vandaag te bestellen via www.blaricumfestival.com). Als u wilt komen, wees er dan snel bij want de capaciteit is zeer beperkt!

Mocht u de 12e niet kunnen maar wel een Kerstconsnert willen meemaken (of als u twee avonden wilt komen ;-)), dan is er de optie om ook de 13e een concert plaats te laten vinden. Het programma is dan wel anders, u hoort die avond de prachtige cellosuites van Bach, uitgevoerd door ‘rising star’ Benedict Kloeckner die deze net in Berlijn heeft uitgevoerd en binnenkort in Washington en New York. De opzet van de avond is gelijk. Mocht u interesse in deze avond hebben, laat het dan weten via info@blaricumfestival.com (vemeld alstublieft ook het aantal kaarten dat u zou wensen). Bij voldoende animo zal ook het tweede Kerstconsnert definitief doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s