Uniek evenement: Pub Quiz in Vitus

De jaarlijkse kerstboomverbranding die georganiseerd werd door Rotaryclub Blaricum-Centaurea (met altijd een goed doel) is vervangen door de Blaricumse Pub Quiz. Naar het zich laat aanzien een uitstekende verandering. In Het Vitus kregen 200 deelnemers (verdeeld over 20 tafels; zeer gemêleerde gezelschappen) 80 vragen voorgeschoteld over onder andere muziek, sport, Blaricum, entertainment en algemeen. Voorzeggen en spieken op telefoon werd bestraft met 20 euro boete in de pot. Quizmasters waren Suze Faber en Frans Ruijter.
Centaurea kan door deze zeer geslaagde avond (na aftrek van kosten) zo’n 2000 euro overmaken aan Girl Project, de organisatie van Lisa Staal die eraan bijdraagt dat meisjes met een pijnlijk verleden/heden gelukkiger worden met zichzelf en hun leven. Zeer voor herhaling vatbaar.

Een gedachte over “Uniek evenement: Pub Quiz in Vitus

Geef een reactie