Tenoren – laat je horen!

Het BGK (Blaricums Gemengd Koor) is al een tijdje aan het zoeken naar tenoren. Op onze zoektocht dienen zich wél steeds nieuwe leden aan zoals bassen, alten en sopranen, maar wáár blijven die tenoren ??? Het zou zó fijn zijn om de balans terug te krijgen in de stemmen! Op woensdagavond van 19.45u tot 22.00u repeteren we in de Blaercom aan de Schoolstraat. U mag altijd komen luisteren en misschien voorzichtig meezingen of dít koor geschikt voor u is. Meer info op http://www.bgk-koor.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s