BOV-brief over parkeren tegenover Bellevue

‘Beste ondernemers,
Zoals jullie wellicht is opgevallen is het parkeerterrein aan de overkant bij Bellevue iedere dag volledig bezet.
Dit komt voornamelijk doordat het parkeerterrein gebruikt wordt door medewerkers van de Blaricumse ondernemingen uit het dorpscentrum. Logisch aangezien een groot gedeelte van het dorp inmiddels een blauwe zone is. Dit betekent echter wel dat er voor bezoekers aan het dorp geen parkeergelegenheid over blijft.
Daarom is er per direct in samenwerking met de gemeente Blaricum besloten om het braak stuk liggend bouwterrein direct achter de parkeerplaats open te stellen voor alle medewerkers van de Blaricumse ondernemingen. Er zijn 25 parkeerplekken op dit terrein gerealiseerd en daarom verzoeken wij u vriendelijk als u aan het werk gaat in het dorp om hier te parkeren zodat het andere parkeerterrein gebruikt kan worden voor de gasten van ons dorp.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s