2 gedachten over “Film – De zoektocht naar Sinterklaas

  1. Ondanks dat de Sinterklaasfilm een erg hoog ”Blaricumgehalte” heeft, is het initiatief leuk in deze moeilijke tijd. Wel jammer dat het paard in de film Amerigo heet. In het Sinterklaasjournaal van de NPO heet het paard al een paar jaar Ozosnel. Oplettende -nog gelovende- kinderen zullen dit ongetwijfeld opmerken. Ik neem aan, dat het script door meerdere mensen is doorgenomen… Niemand die dit opgevallen is?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s