2 gedachten over “Het nieuwe normaal – …

  1. de persoon die voor de Gall en Gall staat is zeker GEEN verkeersregelaar ( VKR ) , een VKR heeft een totaal ander hesje namelijk geel van boven en oranje van onder met daarin zowel voor- als achterkant een grijze driehoek van 5 cm breed . wat zij/hij aan heeft is een gewoon veiligheidshesje

    Like

    1. Hoi Gerrit, het leuke aan OOG is dat peter altijd foto’s plaatst met een knipOOG. Wat hij hier bedoeld is dat deze winkel een alcoholische drankenwinkel een “essentiële” winkel is. Hoe essentieel is sterke drank???? De andere grap is dat het er blijkbaar zo druk is met alcohol verslaafden dat er een persoon is aangewezen om de “verkeersdrukte” te handhaven. 🙂 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s