3 gedachten over “Dorpskarakter nodigt uit

  1. Wij hebben deze oplevering bewust klein gehouden ivm Corona. Helaas maar het is niet anders. Om nu iedereen op te roepen om koffie met een koekje te komen halen past niet in deze aanpak en daar nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor. Graag zie ik dat de organisatie die deze oproep doet de oproep intrekt. Ik ga graag met hen in gesprek maar niet op het moment van de oplevering voor nieuwe huurders die hier erg naar hebben uitgekeken. De oproep past ook niet in de extreme Corona situatie waarin we zitten. Normaal hadden we de lokale horeca rond deze oplevering gevraagd de catering te verzorgen en iedereen die betrokken is bij dit project uitgenodigd maar dat kunnen we helaas niet doen. Kortom deze oproep is zeer ongepast en ondoordacht, gaarne intrekken dus. Ik wens iedereen verder een prettig weekend. Maarten van Gessel, directeur bestuurder van Het Gooi en Omstreken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s