Erik Gutter bespoke

Sven J.F. Smit: ‘Ja, we hebben een en ander veranderd. We hebben afscheid genomen van Studio, want dat is in de loop der jaren door een ongeremd gebruik een containerbegrip geworden. Bespoke staat voor op maat gemaakt, met het kruisje geven we aan dat we alle projecten altijd samen doen met de opdrachtgever en/of leveranciers en andere partijen. We denken dat we hiermee onze positie aan de bovenkant van de markt, zeker ook internationaal, gaan verduidelijken – en versterken.’

Zoals het was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s