5 gedachten over “Kapalarm – Capittenweg – 36 bomen

  1. Dat heb ik ook al eens geadviseerd hier op OOG . Het vierde kwadrant is ook mogelijk ,Het is Blaricum en zinloos bomen laten sneuvelen hoeft daar niet . Reaktie van Maria Piel .

   Geliked door 1 persoon

 1. Nou zo snel het is goed gekeurd, dan met zijn alle naar het gemeentehuis in Eemnes afdeling Blaricum en dan bezwaar maken dat is de enige manier.
  Maar eerlijk gezegt als de gemeente dit opnieuw gaat goed gaat keuren, de zoveelste bomenkap, is het nog meer roofbouw op de natuur in Blaricum. De vele uilen, de Havikken, spechten, boomklevertjes, eekhoorns, vleermuizen en alle andere diertjes die leven hier in de prachtige natuur van het oude dorp.
  Daarbij we zitten rondom in de Rijkswegen, de A27 de A1 we hebben die bomen nodig om de opname van de C02-uitstoot op te nemen.
  Burgenmeester en wethouders, Gemeente Blaricum vermaant uw en hou nu eens hier mee op NIET GOED KEUREN
  Dus kappen met het kappen

  Geliked door 1 persoon

  1. De wetgeving inzake flora en fauna geeft weer dat een particulier aan de zelfde wetgeving gehouden is als b.v. een woningcorporatie . De gemeente Blaricum veegt zijn straatje schoon nu tegen de Alliantie een Handhavend Onderzoek is ingesteld ,echter zij gedoogden de handelwijze van de Alliantie .De gemeente Blaricum handelt in strijd met de Natuurbeschermingswet,en dat is het grootste economische delict onder Economische Delicten door wetgeving welbewust niet toe te passen bij het verlenen van omgevingsvergunningen bomen kappen en woningen slopen bij particulieren . Reaktie van Maria Piel .

   Geliked door 1 persoon

 2. Als je in Eemnes zit heb je geen idee wat er in Blaricum omgaat. Kaalslag in de buitengebieden, nu ook in het dorp, het gaat maar door. Ooit hadden we een burgemeester die zich regelmatig in het dorp vertoonde en met de inwoners een praatje maakte. Die wist wat er speelde en deed hier wat mee. De tijden zijn helaas veranderd, jammer genoeg. Maar dat komt ons dorp niet ten goede.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s