2 gedachten over “Oog tegen testsamenleving

 1. Heel goed OOG! Geweldige tekst en betoog. Ik stuur deze reactie zonder mondkapje. Zou dat van de Jonge en het Kabinet wel mogen? Mag je trouwens nog wel naar buiten zonder ruimtepak? WAT een krankzinnige, belachelijk overdreven en doorgeslagen bangmakerij allemaal! Hond uitlaten in het bos met mondkap, op de fiets met mondkap…?!

  Like

 2. Wellicht dat Oog er iets te lichtvaardig over denkt.
  Vandaag op nos.nl:
  Het Zuyderland Medisch Centrum in Zuid-Limburg schrijft vandaag een brandbrief aan het kabinet, de Gezondheidsraad en het RIVM: “Wij kunnen niet langer wachten. Geen dag langer. Onze IC’s liggen vol met dertigers, veertigers en vijftigers.” Het ziekenhuis overweegt de medewerkers de AstraZeneca-vaccins aan te bieden die het ziekenhuis in de koeling heeft liggen.
  Het ziekenhuis schrijft in de brief over een patiënt die vandaag werd opgenomen nadat hij het AstraZeneca-vaccin had geweigerd. “We hoorden de enorme spijt in zijn stem en zagen de wanhoop in zijn ogen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s