8 gedachten over “Waar?

  1. Boerderij Arie kool, zevenend Laren tegenover Kessel schilderbenodigheden nu lijstenmaker, die hooiberg stond zo in een grijs verleden, nu is de hooiberg verdwenen. Vragen het aan Thijmen van der Zwaan uit Laren, die weet het vast wel.

    Like

  2. Ik moet het nog eens nakijken op oude foto’s, maar nog een mogelijkheid is dat het de oude boerderij is van Greet en Yzaak de Jong op het achterom. Later is de boerderij afgebroken en nieuw opgebouwd, maar 90 graden gedraaid zoals die nu staat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s