2 gedachten over “Meent

  1. Dit leuk vinden met die afschuwelijke zonnepanelen op het dak? Nooit.Milieu-hysterici denken dat zonnepanelen ‘milieuvriendelijk’ zijn, maar bij de productie en assemblage wordt het milieu nog vóórdat deze klaar zijn rampzalig vervuild! Bovendien is het afvoeren over ca. 20 jaar een groot probleem. Want waar laat je die silicium fotocellen in Godsnaam? Op de vuilnisbelt? Silicium? In zee gooien? Milieuhysterici:: veelal gefixeerde, kortzichtige visie helaas.

    Like

  2. Zo, klok klepel etc… mooi is het zeker niet, maar verder verkondigt u onzin. Zonnecellen wekken gemiddeld vijftien keer zoveel energie dan het kost om ze te maken… Verder; silicium is gemaakt van zand (recyclebaar dus), glas, (ook recyclebaar), aluminium heel goed recyclebaar… bla bla … en die delen samen zijn circa 99% van de gemiddelde zonnecel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s