Een gedachte over “Meent

  1. Dit leuk vinden met die afschuwelijke zonnepanelen op het dak? Nooit.Milieu-hysterici denken dat zonnepanelen ‘milieuvriendelijk’ zijn, maar bij de productie en assemblage wordt het milieu nog vóórdat deze klaar zijn rampzalig vervuild! Bovendien is het afvoeren over ca. 20 jaar een groot probleem. Want waar laat je die silicium fotocellen in Godsnaam? Op de vuilnisbelt? Silicium? In zee gooien? Milieuhysterici:: veelal gefixeerde, kortzichtige visie helaas.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s