Poep tussen de oren?

Dorpsgenote: ‘Trof vanochtend dit fijne spoor van hondenpoep aan precies voor de ingang van de OBB. Ongelofelijk ASOCIAAL! Ik ben zo vriendelijk geweest dit op te ruimen voor de onbekende maar asociale hondenbezitter.’
Tja, de nieuwe regelgeving voor honden (aangelijnd en met zakje ontlasting opruimen) zit nog maar bij weinig mensen tussen de oren. Van het onderwerp zelf wellicht des te meer. En het ‘wie ben jij dat jij mij hier iets over gaat zeggen’-gehalte is navenant hoog, net zoals de stiekemerds die na zonsondergang hun hond(en) overal en nergens laten poepen.
drollen - 1

5 gedachten over “Poep tussen de oren?

 1. Eens!
  De gemeente Blaricum heeft gedragsregels voor hondenbezitters opgesteld, met als doel: minder overlast en meer plezier! In Blaricum geldt naast een opruimplicht van hondenpoep, óók een aanlijnplicht m.u.v. enkele geselecteerde terreinen. Nu nog handhaving.
  Waarom geen opruimplicht voor paardenpoep? Geeft identieke overlast.,

  Like

  1. Precies, en ook vallende bladeren moeten we verbieden. We houden in dit dorp graag vast aan het boerse karakter en daar hoort paardenpoep ook bij (in tegenstelling tot hondenpoep).

   Like

   1. Leg die paardenpoep dan maar in je eigen tuin of inrit maar niet op fiets – en wandelpaden. Dat heeft overigens niets te maken met behoud van het boerse karakter, maar alles met veiligheid.

    Like

 2. Wat heeft mijn tuin of inrit daar mee te maken? Zolang de paarden ezitter zich ook aan de regels houdt,en zich dus niet begeven op voetpaden en fietspaden zie ik het probleem niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s