Poep tussen de oren?

Dorpsgenote: ‘Trof vanochtend dit fijne spoor van hondenpoep aan precies voor de ingang van de OBB. Ongelofelijk ASOCIAAL! Ik ben zo vriendelijk geweest dit op te ruimen voor de onbekende maar asociale hondenbezitter.’
Tja, de nieuwe regelgeving voor honden (aangelijnd en met zakje ontlasting opruimen) zit nog maar bij weinig mensen tussen de oren. Van het onderwerp zelf wellicht des te meer. En het ‘wie ben jij dat jij mij hier iets over gaat zeggen’-gehalte is navenant hoog, net zoals de stiekemerds die na zonsondergang hun hond(en) overal en nergens laten poepen.
drollen - 1

3 gedachten over “Poep tussen de oren?

  1. Eens!
    De gemeente Blaricum heeft gedragsregels voor hondenbezitters opgesteld, met als doel: minder overlast en meer plezier! In Blaricum geldt naast een opruimplicht van hondenpoep, óók een aanlijnplicht m.u.v. enkele geselecteerde terreinen. Nu nog handhaving.
    Waarom geen opruimplicht voor paardenpoep? Geeft identieke overlast.,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s