Société@Wexxs gaat sluiten

Société@Wexxs (Torenlaan, in het rechtergedeelte van de ‘boerderij van Van Mill’) sluit per 1 september a.s. de deuren. De naastgelegen winkel Wexxs Wijnen blijft gewoon open. (Winkel en club waren al eerder van elkaar losgekoppeld.) Reden van de sluiting is de gestage terugloop in het ledenaantal en dus in de financiële middelen om de exploitatie sluitend te houden.

Wat betreft de toekomst heeft huidig eigenaar van het vastgoed Gerrit Verwelius laten weten geen belangstelling te hebben voor ‘een huurder die e-bikes verhuurt en verkoopt’, maar wel voor een ‘luxueuze wijnbar, met ook thee, koffie, barista, lunch, snacks – met een publiek gebruik van de daghoreca-vergunning, én een terras.’ Het schijnt dat de gemeente deze voorkeur ondersteunt. Er zijn inmiddels gegadigden om de locatie in exploitatie te nemen – het is volgens betrokkenen echter nog te vroeg om daar informatie over te geven.
wexxsjun21 - 1

2 gedachten over “Société@Wexxs gaat sluiten

  1. Waar komen de parkeerplaatsen voor de voertuigen ? De horeca in de directe omgeving zit echt te wachten op deze overbodige overvloed ? Reaktie van Maria Piel .

    Like

  2. Wie is “De Gemeente” ??? (een ambtenaar die niet in Blaricum woont ??? en niet het grote aantal (dag)horeca al kent?).Blaricum zou toch geen 2e “Lage Vuursche” mogen worden was het uitgangpunt van “De gemeenteraad” ??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s