Tweede leven voor kinderspullen

Sabine Ottervanger laat weten:
‘Graag wil ik het voor (groot)ouders makkelijker maken om kinderspullen een tweede leven te geven in de buurt. Er staat zoveel op zolders te niksen en ouders om de hoek zijn weer opzoek naar die spullen! Daarom ben ik gestart met FamFam, een lokale en persoonlijke website voor tweedehands kinderspullen in de buurt. Heel laagdrempelig kan iedereen kinderspullen online zetten om te verkopen of weg te geven. En (groot)ouders kunnen digitaal struinen voor leuke ‘nieuwe’ kinderspulletjes. Geen gedoe met verzenden, gewoon op de fiets stappen om het ‘om de hoek’ uit te wisselen. Heel makkelijk en veilig, en vooral ook sociaal en duurzaam.’
Schermafbeelding 2021-08-12 om 11.02.20

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s