Blaricum(-West) … toen en nu

In deze lezing belicht Frans Ruijter het prachtige gedeelte van het dorp Blaricum, gelegen tussen het Fransepad, de Meentzoom en de Bergweg. Over de geschiedenis van dit karakteristieke stukje Blaricum valt veel te vertellen. Zowel over de huizen als hun bewoners. Vroeger en nu! De vaak hilarische anekdotes van Frans worden ondersteund met beelden van ‘Toen en nu’. Beleef een heerlijke avond met het mooie dorp Blaricum als thema.

Donderdag 4 november 2021
Duur: twee uur – aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Locatie: Blaercom
Cursusnr. AI003
of bellen met 035 5312939

image

image2

langewegherfstboomkl

4 gedachten over “Blaricum(-West) … toen en nu

  1. Zielloos zijn die stompzinnige heggen,gedoogd door zielloze gemeentelijke bestuurders door de jaren heen en meer en meer nieuwe bewoners die karakteristieke woningen met idem tuinen als investering en kapitaalvergroting gebruiken . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s