Sint komt – iets anders

Sint komt zaterdag 20 november naar Blaricum. Niet met wijkintochten te paard, maar met een begroetingsevenement in de tuin van de Vituskerk. De tijden daarvan zijn wat vervroegd: van half vijf tot zes uur (16:30 – 18:00 uur).
Omdat de kinderen na het betreden van de tuin een beker warme chocolade krijgen aangeboden, kan de begroeting niet worden beschouwd als een doorloop-evenement, maar als een evenement. Daarom geldt er een check op QR-code bij personen vanaf 13 jaar. Voor kinderen waarvan de ouders of begeleiders geen code kunnen (willen) laten zien, zijn er in de tuin vrijwilligers die hun kinderen dan zullen begeleiden bij het doorlopen van de tuin langs Sinterklaas en andere verrassingen.
sintevenement

Een gedachte over “Sint komt – iets anders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s