Een gedachte over “Klassiekertjes – ze zijn er nog

  1. Rijk geworden, a-sociaal schorem dat zijn of haar (hoe kan het ook anders in Het Gooi) Range Rover op de stoep ‘pleurt’ en schijt aan de rest van de wereld heeft. (Meestal vrouwen trouwens) WIELKLEM. DAT is de oplossing, maar er is in de verste verte geen politie of iets wat daar op lijkt te bekennen natuurlijk… Andere automobilisten kunnen, als zij zich groen en geel ergeren aan dit -blijkbaar onuitroeibaar- gedrag haarlak of andere rotzooi op de deurknop van de ‘overtreder’ spuiten. Het is maar een idee…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s