2 gedachten over “AH – nu en plan

  1. Het is een supermarkt voor blaricum, niet voor de regio. Hoezo zo groot dan. Ik zeg maximaal voorliggen met z’n allen. Al zal t wel hetzelfde gaan als met de Alliantie – zgn overlegd met iedereen, in realiteit er gewoon doorheen ‘gelobbyd. Schande.

    Like

  2. Geld is er genoeg ,als je zoveel mogelijk panden rondom je winkel opkoopt. Ik prefereer de Warme Bakker ,de viswinkel ,de groenteboer ,de drogist , de kraampjes die voor de mooie Muziektent staan . Een monster van een A.H. in ons zeer kleine centrum die een grote allesoverheersende graai zet in de karakteristieke architectuur ..Misschien worden er ruimtes,standen doorverhuurd aan fabrikanten met hun nering . .Deze A.H. heeft geen gevoel voor ons dorp ,geen gevoel voor onze eigen middenstand . Het liefst willen zij onze middenstand wegsaneren . En met een schijnheiligheid de eigen portemonnee nog meer te spekken het kleine dorpscentrum de vernieling in helpen . Reaktie van Maria Catharina Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s