3 gedachten over “De deur weer los (voor vandaag)

  1. Zolang het nog kan want AH wil Blushing slopen. Vanwege de druk op de vierkante meters hebben ze meer ruimte nodig maar ook omdat er een nieuwe winkelformule is. Ik zie AH prima functioneren. Er zijn zelden rijen voor de kassa waardoor ik lang moet wachten. En in een dorp loop je tegen grenzen aan. Dat klopt. Maar het functioneert al met al! En die nieuwe formule? In Arnhem is het eerste filiaal geopend dat de nieuwe formule heeft ingepast op 900m2 winkeloppervlak. AH heeft nu 960m2 winkeloppervlak. Dat vergroten vanwege de nieuwe formule nodig is, is dus niet aannemelijk. Bovendien is deze verbouwing helemaal niet rendabel. Voor de economische uitvoerbaarheid moeten er appartementen worden gebouwd op de bovenste etage. Het is een zwak verhaal terwijl het straatbeeld met het verdwijnen van Blushing er niet beter op wordt. Wat voor een dorp wil je nu eigenlijk zijn? https://www.gelderlander.nl/arnhem/primeur-voor-arnhemse-supermarkt-als-eerste-kleinere-albert-heijn-echt-vers~aefc4c0c/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s