Vos & Caaf – in Blaricum

In Het Theater zijn vanmiddag een vos en een cavia gearriveerd. Dat gebeurde in de vorm van het boek Vos & Caaf in Blaricum, geschreven door Jeannette Vos, met tekeningen van Gitte Spee. Het eerste exemplaar was voor burgemeester Joan de Zwart. Het boek is vanaf morgen bij De Blaricumsche Boekhandel verkrijgbaar. Vrijdag a.s. is daar van 15:30 tot 17:30 uur een signeersessie door zowel de schrijfster als de tekenares.
voscaaf2 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s