2 gedachten over “Tot het allerlaatst campagne voeren …

  1. Haha! Leuke foto van deze topper die zich al haar hele leven voor de volle 200% inzet voor Blaricum en de toekomst van het dorp. Blaricum is en blijft – zoals mijn grootmoeder Jopie Lanphen-van den Bergh altijd al zong – een prachtige plek. Petje af voor Joke, en natuurlijk ook voor alle andere campagnevoerders en vrijwilligers die actief zich actief inzetten voor het dorp. Zorg maar goed voor die mooie plek!

    “Oh Blaricum, wat ben je mooooooi! Liefste dorpje in het Gooooooooooooooooi”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s