Een gedachte over “Lente

  1. Deze lentebloesem van juist deze bomen horen zo bij deze plek . Een charmant hofje met energiezuinige woningen ,mooie materialen,passend bij de oude boerderijtjes vlak erachter misschien geen utopie meer . Zoals ik van mening ben dat een nieuwe A.H. het best aan de Bergweg kan komen met aan de ene kant een gemeenschappelijke parkeerplaats voor winkel en uitgaanspubliek en aan de andere kant van een nieuwe A.H. een veld met zonnepanelen waarmee de nieuwe A.H. energieneutraal wordt en de zonnepanelen kunnen ook gebruikt worden voor alle ondernemers in het dorp hun bedrijven energieneutraal in te richten . Reaktie van Maria Catharina Piel .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s