Locatie OBB-Bernardus-dependance bekend

Voor het begin van het nieuwe schooljaar (augustus 2022) zal op het Paardenweitje (hoek Torenlaan/Verbindingsweg) de tijdelijke OBB/Bernardus-dependance worden gerealiseerd. Deze vestiging is met name bestemd voor kinderen die autoverslaafde en/of verkeersbord-dyslectische ouders/verzorgers hebben. De dependance zal dan ook geschikt zijn om erin te rijden en een kind voor de deur van c.q. ín het klaslokaal af te zetten. Voor kinderen waarvan de ouders in de zogenaamde AAKF zitten (auto-afkickfase) zal een fietsenrekje beschikbaar zijn. Kinderen van genormaliseerde ouders zullen worden doorgeplaatst naar de bestaande scholenvestiging en krijgen dan van de Ouderraad twee paar wandelschoenen – voor pap en mam.
De gemeente denkt de dependance te kunnen financieren uit de verkoop van alle volstrekt nutteloze verkeersborden die nu rond het schoolgebouw aan de Kruislaan/Eemnesserweg staan.
paardenweitje - 1

Opvallende stedenbouwkundige, landschappelijke en verkeerstechnische logica, mild en toch speels/effectief rekening houdende met de alom bestaande psychologische aberraties en de gestaag toenemende gasvoetverhuftering. 
Schermafbeelding 2022-04-01 om 12.39.04

5 gedachten over “Locatie OBB-Bernardus-dependance bekend

  1. Deze ludieke actie op 1 april lijkt grappig, maar is dat niet. De wanorde bij aanvang en bij vertrek van de leerlingen bij school is meer dan schandalig. Het inrijden richting de school in het Binnendoor (klein weggetje) is tussen 8.20 – 8.30 net een racebaan van ouders die hun kind nog op tijd naar school moeten brengen, per auto en bakfiets. De ouders staan ’s middags te wachten op hun kind midden op straat. De ouders moeten meer discipline tonen en alleen op de stoep wachten. De hoofden van school zouden ook eens wat meer regels kunnen stellen, zodat de buurt minder last heeft van “halen en brengen”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s