In de agenda

Op initiatief van Rotary Blaricum-Centaurea en met steun van de Blaricumse Ondernemers Vereniging (BOV) vindt het aangegeven Midzomerfeest plaats. De opbrengst zal gaan naar de Stichting Anne-Bo, die zich vanuit het streven naar kansengelijkheid richt op jonge meiden (17-21 jaar) die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze doelen en dromen te verwezenlijken. 
Na het feest zal er vanaf 20:30 bij Moeke Spijkstra (binnen) een door het café georganiseerde live-avond van start gaan, waarbij eveneens het kompas zal zijn gericht op Anne-Bo.
midzomerfeest

Desgevraagd heeft de organisatie laten weten komende week met communicatie (flyers, social media) naar buiten te treden. Dan zal ook aan de diverse winkeliers/ondernemers worden uitgelegd wat er gaat gebeuren. Goede zaak, want bij een aantal van hen bestaat wat zorg over de combinatie afsluiting en de reguliere ‘zaterdagmiddag-omzet’ – wellicht zullen uitleg en toelichting in vruchtbare bodems vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s