In de agenda

Het Midzomerfeest vindt plaats op zaterdag 25 juni. Daartoe zal de Dorpsstraat worden gebruikt tussen Cucina da Bruno en De Blaricumsche IJzerhandel. De marktkramen zullen op straat en de parkeervakken staan, de andere activiteiten op het gras.
Het feest begint om 15 uur en duurt tot 20 uur. Daarna is er vanaf half negen bij Moeke binnen een live-avond. De opbrengsten van zowel deze avond als van het middagprogramma komen ten goede aan de Stichting Anne-Bo. De organisatie ligt in handen van Rotary Blaricum-Centaurea.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s